Meediot.Org - Artikkeli

Meediot välittävät viestejä henkimaailmasta

Meediot ovat lähtöisin spiritualistisen liikkeen parista. Meediot välittävät viestejä kuolleilta, henkimaailmasta. Kyseessä ovat omaiset ja tuttavat, jotka ovat ylittäneet rajan ennen meitä muita. Spiritualismi on henkiyhteysuskoa, jonka tarkoituksena on osoittaa, että elämä jatkuu heti fyysisen kuoleman jälkeen eikä tuomiopäivänä joskus tulevaisuudessa.

Ouija-lautaa pidetään kehittymättömänä tapana pitää yhteyttä henkiin. Ratkaisevaa on se, hallitseeko meedio omat kykynsä vai ei sekä se, miksi henkimaailmaan halutaan olla yhteydessä. Riivaus- ja räyhähenkitapaukset ovat valitettavia. Spiritualismin parissa pelastuspiirit auttavat henkiä, jotka eivät ole syystä tai toisesta päässeet jatkamaan matkaansa henkimaailmassa. Jos henkimaailmasta tulee jatkuvasti jotakin kielteistä, ihmisen on hyvä keskittyä joksikin aikaa vain maallisiin asioihin.


Henkiyhteyksien tarkoituksena on lohduttaa ja todistaa. Vain oikealla asialla olevan ja henkisesti tasapainoisen ihmisen on syytä kehittää henkisiä kykyjään. Muiden ei pidä ryhtyä leikkiin. Henkiyhteyksien tarkoituksena ei ole yhteys henkiin vaan Jumalan palveleminen. Hiljentyminen on tärkeää, jotta henkimaailmasta voidaan vastaanottaa vaikutteita ja viestejä.

Osa spiritualisteista ja henkisistä ihmisistä uskoo jälleensyntymiseen. Jotkut jopa väittävät, että siitä on olemassa todisteita. On ihmisiä, jotka muistavat eläneensä aikaisemmin ja jotka kuvailevat elettyä elämäänsä. Karman laki eli syyn ja seurauksen laki on olemassa monelle henkisesti valveutuneelle. ”Mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää" opetetaan jo Raamatussa. Karma on elettävä pois, eikä kukaan pääse sitä pakoon, ei edes henkimaailmaan.

”Niin kuin sinun päiväsi, niin olkoon sinun voimasikin.” Kaikilla on vaikeuksia ja vastoinkäymisiä eikä niitä voi kukaan välttää. Suomen spiritualistisen liikkeen entinen puheenjohtaja Maire Kiira totesi aikoinaan, että ihminen saa irti elämästä juuri sen verran kuin hän siihen panee; ei enempää eikä vähempää. Samat sanat on minulle sanonut eräs kanadalainen meedio. Kokemus on opettanut, että tämä pitää paikkansa.

Psyykikko ei ole meedio

Psyykikko saa vaikutteita toisesta henkilöstä ja voi virittäytyä aineelliseen maailmaan kuuluvien asioiden yhteyteen kuitenkaan olematta meedio. Hän voi pystyä ennustamaan tulevia tapahtumia, mutta hän ei saa tietojaan hengiltä. Vain meedio voi antaa todisteita elämän jatkumisesta kuoleman jälkeen. Kanavoija voi lukea ihmisen elämää muulla tavalla.

Sekä meedio että kanava (ennustaja, selvänäkijä) voi auttaa ihmistä. Meedio välittää henkiyhteyksiä mutta ei voi manata henkiä. Henkimaailmassa olevilla henkilöillä on vapaa tahto, ja he voivat joko tulla tai olla tulematta. Ihmisen luonne ei muutu hetkessä hänen siirtyessään henkimaailmaan. Jotkut henget voivat olla estyneitä tulemaan varsinkin, jos heidän kuolemastaan on vain vähän aikaa.

Ihminen kehittyy sekä tässä että tulevassa elämässä. Henkinen kehitys on sitä, kun hengen hedelmät alkavat vaikuttaa ihmisen elämässä. Kristinuskossa ja spiritualismissa on sama usko siihen, että kuolemaa ei ole ja elämä jatkuu. Mediumismin tarkoituksena on todistaa, ettei kuolemaa ole ja että elämä jatkuu välittömästi ihmisen kuoltua.

Eivät vain timantit vaan myös sielujen kehityskulut ovat ikuisia.

Rajatiedolla toimii useita meedioita. Tutustu Tajunnanvirta palvelun meedioihin rajatieto.org/meediot sivulla.Artikkelin on toimittanut Saga Malmi